bel (0181)  69 78 82  |  mail info@afscheid-deseizoenen.nl  |  website Uitvaartverzorging Spanjersbergh

Alle faciliteiten onder één dak

De Seizoenen
De Seizoenen Palissade

Drie rouwkamers

De Seizoenen gras entree

Afscheidsruimte

De Seizoenen herfst

Alle faciliteiten onder één dak

Opbaargelegenheid De Seizoenen heeft drie rouwkamers (incl. een lift naar de eerste verdieping), een kleinschalige afscheidsruimte, toiletten op beide verdiepingen, incl. een invalidentoilet op de begane grond. Beneden is een kleine ontmoetingsruimte, waar mensen een kopje koffie kunnen drinken. Verder is er onder andere een koelruimte, opslagruimte voor bijvoorbeeld koelingen voor thuis-opbaringen en een ruime voorraad kisten (14 modellen op voorraad) en toebehoren. Ook andere uitvaartondernemers kunnen in de toekomst gebruik maken van opbaargelegenheid De Seizoenen en daar is het nieuwe pand volledig op afgestemd.

De Seizoenen
De Seizoen afscheidsruimte

Bel of mail ons voor de diverse mogelijkheden op (0181) 69 78 82 of info@afscheid-deseizoenen.nl

Allround team zorgt voor grote service en snelheid

We werken met ons team vanuit een kantoorruimte met vijf werkplekken en een aparte ruimte voor het fabriceren van de rouwkaarten en al het digitale drukwerk. Ons team verzorgt namelijk alles zelf, tot en met het bedrukken van de enveloppen en het ter post aanbieden. Dit zorgt niet alleen voor snelheid, maar ook voor heel veel flexibliteit qua teksten en afbeeldingen. Hierbij krijgen klanten alle ruimte voor hun specifieke wensen. Als klanten alleen een adresboekje aanleveren, geeft dit geen problemen en wordt alles netjes en snel door het eigen team verzorgd.

De Seizoen

Afscheidsruimte

We beschikken over een ruimte voor zo’n 30 a 35 personen, waardoor er op een hele intieme manier afscheid genomen kan worden. Ook andere uitvaartondernemers kunnen in de toekomst gebruik maken van opbaargelegenheid De Seizoenen en daar is het nieuwe pand volledig op afgestemd.

Opbaargelegenheid De Seizoenen 

© Opbaargelegenheid De Seizoenen is een locatie van Uitvaartverzorging Spanjersbergh

Ontwerp & realisatie: CreatieCentrale | teksten: Move On Communicatie